Aanbieding!

P&M Projecten – Een kijkje in de Keuken: keuken miniaturen

 9,99  4,99

98 op voorraad

P&M Projecten – Een kijkje in de Keuken: de naam zegt het al, keukens! Een keuken is in ieder huis belangrijk. Niet alleen om te koken, maar ook als middelpunt van het huis waar het gezin samenkomt. De sfeer in de keuken is vaak een hele gezellige. En dat moet natuurlijk ook in je poppenhuis zo zijn. Dat gaat helemaal lukken met dit handige en mooie verzamelwerk ‘Een kijkje in de Keuken’ met prachtige keuken miniaturen.

Beschrijving

P&M Projecten – Een kijkje in de Keuken: de naam zegt het al, keuken miniaturen!

Een keuken is in ieder huis belangrijk. Niet alleen om te koken, maar ook als middelpunt van het huis waar het gezin samenkomt. De sfeer in de keuken is vaak een hele gezellige. En dat moet natuurlijk ook in je poppenhuis zo zijn. Dat gaat helemaal lukken met dit handige en mooie verzamelwerk ‘Een kijkje in de Keuken’ met prachtige keuken miniaturen.

In deze gebundelde uitgave van oudere en splinternieuwe artikelen uit P&M, maken we keukens in alle soorten en maten. Of je nu een Victoriaans landhuis, een jaren ’40 pand of een moderne mansion hebt, er zijn keuken miniaturen voor ieder poppenhuis. Naast de belangrijke keukenkasten en aanrechten vind je in deze special ook de rest van de keukenaankleding. We maken hangkastjes, fornuisombouwen, bordenkasten, eettafels, stoelen en zelfs een kinderstoel. Je kleedt de keuken aan met een pannenplank, wildkroon, keukentextiel, potten, pannen en natuurlijk het onmisbare Fimo eten. Nog even en je keuken is helemaal compleet.

Kijk voor meer informatie op de website van Poppenhuizen & Miniaturen

Extra informatie

Gewicht 0.261 kg
Jaartal

Onderwerp

Miniatuur

Titel

Shipping Details

Shipping from : Nederland

Within Nederland  1,64
Outside Nederland  4,12
Uitgeverij Scala