Aanbieding!

P&M Projecten – Huizen Bouwen: meebouwprojecten

 8,99  4,99

152 op voorraad

P&M Projecten – Huizen Bouwen is de allereerste Poppenhuizen & Miniaturen special. Om te beginnen starten we met meebouwprojecten van een poppenhuis. Zoveel mensen, zoveel smaken, daarom vier totaal verschillende meebouwprojecten. Zowel qua stijl als tijdsgeest, maar ook voor wat betreft de moeilijkheidsgraad.


Ships From: Nederland

Door Uitgeverij Scala
SKU: PEM201301SP Categories: ,

Beschrijving

P&M Projecten – Huizen Bouwen is de allereerste Poppenhuizen & Miniaturen special. Om te beginnen starten we met meebouwprojecten van een poppenhuis.

Zoveel mensen, zoveel smaken, daarom vier totaal verschillende meebouwprojecten. Zowel qua stijl als tijdsgeest, maar ook voor wat betreft de moeilijkheidsgraad.

Allereerst kun je aan de slag met ‘het Riante Huis’ uit de eerste uitgave van P&M: een stapel-poppenhuis, dat dienst kan doen als kijkkast, maar gestapeld in vier verdiepingen vormt het een prachtig en veelzijdig totaal-poppenhuis waar je alle kanten mee op kunt. Al jaren een ‘gouwe ouwe’.

Het Victoriaanse Moonlight House werd gemaakt naar aanleiding van een echt ‘vuurtorenhuis’. Het huis heeft drie verdiepingen en een toren. In de toren zit een vaste trap, die de bewoners nog een verdieping hoger in de toren brengt en toegang geeft tot het riante dakterras. Een luxe huis met veel mogelijkheden.

Het grachtenpand De Singel is een begrip in miniaturenland. Het huis heeft een echte Amsterdam-uitstraling; met een klokgevel en een trap naar de voordeur lijkt De Singel zo aan een gracht te staan. Met vier verdiepingen kun je met dit Hollandse pand alle kanten op.

Als laatst kun je meebouwen met een bijzonder project uit een prachtige tijd in Engeland: het Tudor Huis Eldritch Cottage. Het Tudor huis wordt gebouwd in de originele bouwstijl van die periode: bouw eerst een balken frame, waarna de open gaten opgevuld worden.

Kijk voor meer informatie op de website van Poppenhuizen & Miniaturen.

 

Extra informatie

Gewicht 0.261 kg
Jaartal

Onderwerp

Miniatuur

Titel

Shipping Details

Shipping from : Nederland

Within Nederland  1,64
Outside Nederland  4,12
Uitgeverij Scala
  • Aanbieding! afwerking van het poppenhuis. P&M Projecten - alle delen

    P&M Projecten – Het Begin: afwerking van het poppenhuis

     9,99  4,99
  • Aanbieding!

    Poppenhuizen & Miniaturen 136

     6,75  3,50