Aanbieding!

P&M Projecten – Thuis in de Huiskamer in miniatuur

 9,99  4,99

101 op voorraad

De huiskamer is dé kamer waar je gezellig bij elkaar komt, verhalen vertelt, vrienden ontmoet en gaat relaxen na een dag je werken. P&M Projecten – Thuis in de huiskamer (in miniatuur) zorgt ervoor dat je dit ook kunt realiseren in jouw poppenhuis. De nieuwe special bevat een combinatie van oude en nieuwe artikelen.

Van complete zithoeken uit de jaren 50 tot moderne steigerhouten meubels van nu. De woonkamer is natuurlijk niet klaar met alleen meubels, daarom ook veel accessoires en aankleding in deze gebundelde uitgave. Een schilderij voor aan de muur, een kussentje op de bank, maar ook een Frans rekje om op te hangen, verschillende lampen en gordijnen om niet iedereen naar binnen te laten kijken. Kortom, genoeg om jouw woonkamer tot leven te brengen. Naast al deze knusse meubels en accessoires staan zitten er een aantal knipvellen in, om gelijk mee aan de slag te gaan en jouw huiskamer op te pimpen tot één van de gezelligste kamers van het huis. Aan de slag dus, veel plezier! De huiskamer wacht!

Beschrijving

De huiskamer is dé kamer waar je gezellig bij elkaar komt, verhalen vertelt, vrienden ontmoet en gaat relaxen na een dag je werken. P&M Projecten – Thuis in de huiskamer in miniatuur zorgt ervoor dat je dit ook kunt realiseren in jouw poppenhuis.

Van complete zithoeken uit de jaren 50 tot moderne steigerhouten meubels van nu. De woonkamer is natuurlijk niet klaar met alleen meubels, daarom ook veel accessoires en aankleding in deze gebundelde uitgave. Een schilderij voor aan de muur, een kussentje op de bank, maar ook een Frans rekje om op te hangen, verschillende lampen en gordijnen om niet iedereen naar binnen te laten kijken. Kortom, genoeg om jouw woonkamer tot leven te brengen. Naast al deze knusse meubels en accessoires staan zitten er een aantal knipvellen in, om gelijk mee aan de slag te gaan en jouw huiskamer op te pimpen tot één van de gezelligste kamers van het huis. Aan de slag dus, veel plezier! De huiskamer in miniatuur wacht!

Kijk voor meer inspiratie op de website van Poppenhuizen & Miniaturen.

Extra informatie

Gewicht 0.261 kg
Jaartal

Onderwerp

Miniatuur

Titel

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “P&M Projecten – Thuis in de Huiskamer in miniatuur”

Shipping Details

Shipping from : Nederland

Within Nederland  1,64
Outside Nederland  4,12
Uitgeverij Scala
 • Aanbieding! baby en kinderkamers in miniatuur. P&M Projecten - alle delen

  P&M Projecten – Baby en Kinderkamers in miniatuur

   9,99  4,99
 • Aanbieding! P&M Projecten: alle delen

  P&M Projecten – Huizen Bouwen: meebouwprojecten

   8,99  4,99
 • Aanbieding! keuken miniaturen. P&M Projecten - alle delen

  P&M Projecten – Een kijkje in de Keuken: keuken miniaturen

   9,99  4,99
 • Aanbieding! afwerking van het poppenhuis. P&M Projecten - alle delen

  P&M Projecten – Het Begin: afwerking van het poppenhuis

   9,99  4,99