Aanbieding!

P&M Projecten – Het Begin: afwerking van het poppenhuis

 9,99  4,99

91 op voorraad

P&M Projecten – Het Begin is onmisbaar voor de beginnende en meer ervaren poppenhuishobbyist. Het eerste Nederlandse standaardwerk op het gebied van de aankleding van poppenhuizen, samengesteld uit 129 nummer P&M en aangevuld met de actuele stand van zaken op het gebied van poppenhuisverlichting. In het tweede deel van P&M projecten lees je alles over de afwerking van het poppenhuis. Hoe ga je de muren afwerken, vloeren maken en welke materialen kun je daar het beste voor gebruiken? Dat en meer in de tweede special.

Beschrijving

P&M Projecten – Het Begin is onmisbaar voor de beginnende en meer ervaren poppenhuishobbyist.

Het eerste Nederlandse standaardwerk op het gebied van de aankleding van poppenhuizen, samengesteld uit 129 nummer P&M en aangevuld met de actuele stand van zaken op het gebied van poppenhuisverlichting. In het tweede deel van P&M projecten lees je alles over de afwerking van het poppenhuis. Hoe ga je de muren afwerken, vloeren maken en welke materialen kun je daar het beste voor gebruiken? Dat en meer in de tweede special.

Het huis is af, gemaakt met een van de beschrijven uit P&M Projecten – Huizen Bouwen. Maar dan? Het is voor veel mensen een vraagstuk: waar en hoe ga ik beginnen? Je kunt ervoor kiezen eerst de buitenkant af te werken en dan met de binnenkant aan de slag te gaan. Je kunt natuurlijk ook met twee dingen tegelijk bezig zijn, want droogt het ene, kun je met het andere verder.

In deze special vind je voor de gehele afwerking van je huis diverse opties. Begin met de algemene werkregels en een handige plakbak. Daarna volgt de verlichting en gaan we verder met houtbewerking, handige technieken, muren, vloeren en ramen. Als laatste lees je hoe je scharnieren maakt, onmisbaar voor raam- en deurwerk. Alles wat je nodig hebt voor het starten van een poppenhuis staat in deze special.

Kijk voor meer inspiratie op de website van Poppenhuizen & Miniaturen.

 

Extra informatie

Gewicht 0.261 kg
Jaartal

Onderwerp

Miniatuur

Titel

Shipping Details

Shipping from : Nederland

Within Nederland  1,64
Outside Nederland  4,12