Aanbieding!

P&M Projecten – Baby en Kinderkamers in miniatuur

 9,99  4,99

153 op voorraad

P&M Projecten – Baby en Kinderkamers in miniatuur draait om, zoals de naam al zegt, kamers voor baby’s en kinderen. Gezellige kinderkamers zijn onmisbaar, het is plek waar kinderen zich fijn voelen, kunnen spelen en ‘s nachts heerlijk kunnen slapen. Dat moet in je poppenhuis natuurlijk ook zo zijn. Dat gaat helemaal lukken met dit handige en mooie verzamelwerk. Van pasgeboren baby tot kleuter: voor elke leeftijd staat er een kamer in deze gebundelde uitgave van oudere en splinternieuwe artikelen.


Ships From: Nederland

Door Uitgeverij Scala
SKU: PEM201504 BABY Categories: , ,

Beschrijving

P&M Projecten – Baby en Kinderkamers in miniatuur draait om, zoals de naam al zegt, kamers voor baby’s en kinderen.

Gezellige kinderkamers zijn onmisbaar, het is plek waar kinderen zich fijn voelen, kunnen spelen en ‘s nachts heerlijk kunnen slapen. Dat moet in je poppenhuis natuurlijk ook zo zijn. Dat gaat helemaal lukken met dit handige en mooie verzamelwerk. Van pasgeboren baby tot kleuter: voor elke leeftijd staat er een kamer in deze gebundelde uitgave van oudere en splinternieuwe artikelen.

We maken wiegjes, bedden, stoeltjes en allerlei andere meubels, precies op maat voor poppenhuiskinderen. Naast meubels vind je in deze P&M ook alle accessoires om de kamer mee aan te kleden, zoals lampen, dekentjes en wandkleden. En natuurlijk mag speelgoed in een kinderkamer niet ontbreken. Zo maken we stokpaarden, puzzels, een poppenkast en de liefste knuffels. Binnen de kortste keren heb je een knusse en gezellige baby en kinderkamers in miniatuur.

Kijk voor meer informatie op de website van Poppenhuizen & Miniaturen.

Extra informatie

Gewicht 0.261 kg
Jaartal

Onderwerp

Miniatuur

Titel

Shipping Details

Shipping from : Nederland

Within Nederland  1,64
Outside Nederland  4,12
Uitgeverij Scala