Out of Stock Aanbieding!

ZandKnutsels – Magisch zand

 2,99  2,25

Units Sold: 0


Ships From: Nederland

Door : Uitgeverij Scala
Artikelnummer: ZANDKNUTSELS Categorieën: ,

De special voor kids over de nieuwste speelgoedrage: ZandKnutsels! Dit 32 pagina’s tellende blad laat kinderen kennismaken met de mogelijkheden van magisch zand, het klevende zand waar oneindig veel plezier mee te beleven is. Met stap-voor-stap projecten wordt uitgelegd hoe je de leukste dingen maakt. Maak bijvoorbeeld een vis met ogen en een lepel met magisch zand, meer heb je niet nodig om de leukste vissen te maken. Of bouw een kasteel of huis met stevige blokken. Natuurlijk kun je ook een heerlijk zandtaartje maken met een bakvormpje. Om je vingers bij af te likken. Het blad is inclusief een gratis vormpje, mallen en uitknipfiguren.

Uitverkocht

Beschrijving

De special voor kids over de nieuwste speelgoedrage: ZandKnutsels!

Dit 32 pagina’s tellende blad laat kinderen kennismaken met de mogelijkheden van magisch zand, het klevende zand waar oneindig veel plezier mee te beleven is. Met stap-voor-stap projecten wordt uitgelegd hoe je de leukste dingen maakt. Maak bijvoorbeeld een vis met ogen en een lepel met magisch zand, meer heb je niet nodig om de leukste vissen te maken. Of bouw een kasteel of huis met stevige blokken. Natuurlijk kun je ook een heerlijk zandtaartje maken met een bakvormpje. Om je vingers bij af te likken. Het blad is inclusief een gratis vormpje, mallen en uitknipfiguren.

Super sand, kinetisch zand, speelzand: kids kennen het gewoon als superleuk knutselzand! Er zijn verschillende soorten zand waarmee kinderen kunnen spelen, het ene zand is lichter van kleur, het andere donker. Het kan langer of juist korter aan elkaar plakken of luchtiger voelen. Met spulletjes uit de keuken of potloden kunnen kinderen figuren maken in het zand. Uitsteekvormpjes, die worden gebruikt voor het bakken, zijn uitstekend voor het maken van verschillende vormen. In het blad zitten knipvellen om oogjes en monden uit te knippen om de zandknutsels mee te versieren.

Kijk hier voor meer informatie.

Extra informatie

Gewicht 0.0855 kg
Onderwerp

Jaartal

0
bolletjes garen