Aanbieding!

Aan de Bak & Zoet Bezig bakpakket

MjamTaart Aan de Bak - leer bakken en decoreren

This item is not available at the moment.

Knutselfun - Zoet Bezig!

This product is currently unavailable.

Dit pakket bestaat uit de MjamTaart basisspecial Aan de Bak en Kntuselfun special Zoet Bezig. Met een fikse korting bestel je deze twee uitgaven nu samen. Een heerlijk bakpakket voor ouders en kids!

Beschrijving

Aan de Bak & Zoet Bezig bakpakket

Dit pakket bestaat uit de MjamTaart basisspecial Aan de Bak en Knutselfun special Zoet Bezig. Met een fikse korting bestel je deze twee uitgaven nu samen. MjamTaart is hét magazine voor wie alles rondom het zelf maken van taarten en gebakjes wil weten. Ze zijn razend populair onder bakliefhebbers. Deze specials zitten vol met tips en tricks!

Aan de Bak – In deze special wordt er stap voor stap uitgelegd hoe je kan bakken en decoreren. De special ‘Aan de Bak’ staat vol met leuke, niet al te moeilijke bakprojecten uit eerdere edities van MjamTaart, maar ook met nieuw lekkers. Steel bijvoorbeeld de show met een prachtige Woezel & Pip taart, bloemencupcakes of een naked cake! Daarnaast leer de basics van het bakken. Zo kun je aan de slag met het basisrecept van biscuit, wordt je de royal icing ster, bak je de perfecte cupcakes en weet je de ins en outs van chocolade.

Zoet Bezig – Zoet Bezig is de bakspecial voor kinderen! Houden jouw kids (of je neefjes, nichtjes, buurkinderen) ook van bakken, zoetigheid, taart en alles wat daarbij hoort? Dan is Zoet bezig perfect! In deze special vind je de beste kinderbaksels uit de afgelopen edities van MjamTaart, gebundeld in een nieuw jasje en helemaal gericht op kinderen van 4 t/m 12 jaar. Met 52 pagina’s en meer dan 20 leuke en zoete projecten is er voor ieder kind wel iets te bakken!

Kijk voor meer inspiratie op de website van MjamTaart

Extra informatie

Jaartal

Soort

creatief

Titel

MjamTaart Aan de Bak - leer bakken en decoreren

Jaartal

Onderwerp

Bakken

Titel

Knutselfun - Zoet Bezig!

Jaartal

Onderwerp

Bakken, Kids

Titel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aan de Bak & Zoet Bezig bakpakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shipping Details

Shipping from : Nederland

Within Nederland  1,64
Outside Nederland  2,47
Uitgeverij Scala
  • Aanbieding! zoet bezig

    Knutselfun – Zoet Bezig!

     4,99  3,99