Hubelino 200-delige set (nieuw)

 139,95

Units Sold: 0

Door : Hobbyou Artikelnummer: PRD_24525 Categorieën: ,

Deze grote Hubelino-bouwdoos is de perfecte start voor de beginnende knikkerbaanbouwer. Er zitten heel veel baanelementen en bouwstenen in meerdere vormen en kleuren en van verschillende grootten. Daarmee kan van alles worden gebouwd, van simpele tot complexe bouwwerken, met oneindig veel mogelijkheden en onnoemelijk veel bouwplezier. Alles wat de kleine bouwmeester voor zijn eerste eigen knikkerbaan nodig heeft wordt door Hubelino in een praktische koffer geleverd: bouwstenen, knikkerbaanelementen, knikkers/kogels, grondplaten en een uitgebreid geïllustreerde gebruiksaanwijzing.

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Deze grote Hubelino-bouwdoos is de perfecte start voor de beginnende knikkerbaanbouwer. Er zitten heel veel baanelementen en bouwstenen in meerdere vormen en kleuren en van verschillende grootten. Daarmee kan van alles worden gebouwd, van simpele tot complexe bouwwerken, met oneindig veel mogelijkheden en onnoemelijk veel bouwplezier. Alles wat de kleine bouwmeester voor zijn eerste eigen knikkerbaan nodig heeft wordt in een praktische koffer geleverd: bouwstenen, knikkerbaanelementen, knikkers/kogels, grondplaten en een uitgebreid geïllustreerde gebruiksaanwijzing.

Het Hubelino-blokjessysteem is 100 % compatibel met de bouwstenen van andere fabrikanten. Ze wiebelen niet, glijden niet weg en vallen niet om. Om ervoor te zorgen, dat de knikker altijd veilig het doel inrolt, letten wij op goed ontwerp, nauwkeurigheid en kwaliteit. Alle Hubelino-producten worden op een verantwoorde manier in Duitsland vervaardigd van hoogwaardig ABS plastic, voldoen aan de Europese CE- en EN71-standaarden voor kinderspeelgoed en zijn voorzien van het GS-keurmerk voor productveiligheid van Bureau Veritas. Speelgoed van Hubelino is robuust, stabiel en kan worden gewassen met temperaturen tot 40 â„ƒ.

Extra informatie

Gewicht 3 kg
Afmetingen 54 × 43 × 14 cm