Aanbieding!

Creatief+ voor de beginnende hobbyist

 9,99  2,99

Speciaal voor de beginnende hobbyist is Creatief+ een blad vol leuke projecten. Met de thema’s als haken & breien, papier, kaarten en home deco, bevat deze special eerder gepubliceerde artikelen uit HobbyHandig, Creatief met Kaarten, de CreAgenda en Kadoosjes, maar ook zo’n twintig gloednieuwe projecten!


Ships From: Nederland

Door Uitgeverij Scala
SKU: CREATIEFPLUS Categories: , ,

Beschrijving

Speciaal voor de beginnende hobbyist is Creatief+ een blad vol leuke projecten.

Met de thema’s als haken & breien, papier, kaarten en home deco, bevat deze special eerder gepubliceerde artikelen uit HobbyHandig, Creatief met Kaarten, de CreAgenda en Kadoosjes, maar ook zo’n twintig gloednieuwe projecten. We maken home deco voor ieder interieur, met gebreide kussens, een gehaakte vaashoes, badkamerset, originele verjaardagskalender,brocante sfeerpotten en een deurstopper, gaan aan de slag met naald en garen met een tablet- of smartphonecover, een gordelknuffel voor de (klein)kids, een gehaakte theekip en een stoere mannenmuts. Ook papier wordt niet vergeten in dit nummer, met kaarten voor iedere gelegenheid, van verjaardag tot geboorte en met recyclemateriaal. In een memorybox bewaar je al je herinneringen en met zelfgemaakte doosjes is elk cadeautje een origineel geschenk.

Iedere rubriek bestaat uit zo’n tien creatieve doe-artikelen waarmee je direct aan de slag kunt, plus een handige en inspirerende tip-pagina. Met de duidelijke werkbeschrijvingen staat niets je meer in de weg om je huis sfeervol te maken, zelfgemaakte kaarten te versturen en voor iedere vriend, vriendin of familielid een persoonlijk cadeau te maken.

Met maar liefst 100 pagina’s aan werkbeschrijvingen, stappenfoto’s en sfeervolle beelden is dit het blad om te beginnen met creatief zijn én er verslaafd aan te raken. In totaal meer dan 50 projecten! 

Kijk voor meer leuke projecten op de website van HobbyHandig.

Extra informatie

Gewicht 0.252 kg
Titel

, ,

Jaartal

Onderwerp

Creatief

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Creatief+ voor de beginnende hobbyist”

Shipping Details

Shipping from : Nederland

Within Nederland  1,64
Outside Nederland  4,12