Beschrijving
Taart uit eigen Keuken gaat over de hygiëne en voedselveiligheid van het bakken en koken vanuit huis.
Want of je nou voor bedrijven of particulieren bakt, er zijn regels waar je je altijd aan moet houden tijdens het bakken. Deze regels zijn opgesteld door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Maar wat houden die regels eigenlijk in? In MjamTaart 29, 30, 32 en 33 is de serie ‘Taart uit eigen keuken’ gepubliceerd. In deze serie lees je in vier artikelen over de regels wat betreft voedselveiligheid.
Je leert o.a. over de houdbaarheidsdatum van producten, over het bewaren en koelen van producten en afwassen en schoonmaken. Ook lees je over verschillende allergieën. Gluten-, melk- of ei-allergie? Er zijn tegenwoordig heel veel producten op de markt waarmee je ook voor mensen met een allergie hele lekkere gedecoreerde taarten kunt maken.
Dit allemaal in deze bundel van ‘Taart uit eigen Keuken’ artikelen!
Kijk voor meer inspiratie, tips en lekkere recepten op de website van MjamTaart.