Bijdendijk – Joris Bijdendijk

 41,99


Ships From: Nederland

Door : Boeken Artikelnummer: BIJDEN Categorieën: , Tags: , , , , ,

Een keuken voor de lage landen.

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Joris Bijdendijk (1984) is een van de meest veelbelovende chefs van Nederland. Hij behaalde inmiddels twee keer een Michelinster en werd in 2017 meesterkok. In dit prachtige kookboek zet hij zijn missie uiteen: een keuken ontwikkelen voor de Lage Landen. Daarbij schotelt hij de ambitieuze thuiskok een keur aan originele recepten voor. Bijdendijk is chef bij restaurant RIJKS in Amsterdam.

Joris Bijdendijk (1984) werd door GaultMillau uitgeroepen tot Belofte van 2014. Hij werkte zich van koksmaatje van Ron Blaauw in amper zes jaar op tot chef-kok van Brasserie Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel. In Montpellier, Frankrijk, werkte Bijdendijk als chef de partie en later souschef bij Le Jardin des Sens*** van de gebroeders Pourcel. In 2012 werd hij chef bij restaurant Bridges, waar hij in 2013 zijn eerste Michelinster verwierf. Sinds november 2014 is Bijdendijk executive chef van Restaurant RIJKS® waar hij in 2016 weer een Michelinster behaalde.

Extra informatie

Jaartal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bijdendijk – Joris Bijdendijk” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…