Out of Stock Aanbieding!

MjamTaart Boetseerspecial – tips voor taarten boetseren

 7,95  4,99

Units Sold: 9


Ships From: Nederland

Door : Uitgeverij Scala
Artikelnummer: MJM2014SPB Categorieën: , , , ,

In deze extra dikke special over boetseren vind je een keur aan mogelijkheden. Van beren, auto’s en poppetjes tot draken, elfjes en pinguïns. Allemaal stap voor stap beschreven met veel mooie foto’s die je, samen met de werkbeschrijvingen, helpen om aan de slag te gaan.

Naast de vele decoraties om zelf te maken ook een interview met Carlos Lischetti. Carlos, bekend van zijn prachtige boek ‘Animation in Sugar’, is een bron van inspiratie en hij vertelt vol passie over zijn werk. Met het ‘Moulin Rouge’ project uit zijn boek kun je in deze special gelijk aan de slag. Nog een hoogstandje op boetseergebied is Franz Ziegler. Uit zijn boek ‘Magisch Marsepein’ komt een lief draakje. En van Nederlandse bodem hebben we Bart ‘De Marsepeinspecialist’ van Vliet. Die mag niet ontbreken in een special over handgemaakte taartdecoraties. Geniet van alle prachtige projecten en vind inspiratie om zelf aan de slag te gaan.

Uitverkocht

Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

In deze extra dikke special over boetseren vind je een keur aan tips voor taarten boetseren.

Van beren, auto’s en poppetjes tot draken, elfjes en pinguïns. Allemaal stap voor stap beschreven met veel mooie foto’s die je, samen met de werkbeschrijvingen, helpen om aan de slag te gaan. Want wie wel er nou niet zijn favoriete knuffel, stripfiguur of filmheld op zijn taart zien prijken?

Naast de vele decoraties om zelf te maken ook een interview met Carlos Lischetti. Carlos, bekend van zijn prachtige boek ‘Animation in Sugar’, is een bron van inspiratie en hij vertelt vol passie over zijn werk. Met het ‘Moulin Rouge’ project uit zijn boek kun je in deze special gelijk aan de slag. Nog een hoogstandje op boetseergebied is Franz Ziegler. Uit zijn boek ‘Magisch Marsepein’ komt een lief draakje. En van Nederlandse bodem hebben we Bart ‘De Marsepeinspecialist’ van Vliet. Die mag niet ontbreken in een special over handgemaakte taartdecoraties. Geniet van alle prachtige projecten, vind inspiratie om zelf aan de slag te gaan en deel onze passie voor mooie, lekkere en bijzondere taartcreaties. En gebruik onze tips voor taarten boetseren!

Kijk voor meer leuke projecten op de website van MjamTaart.

Extra informatie

Gewicht 0.380 kg
Jaartal

Onderwerp

Titel

Andere suggesties…

0
stad en landschap in modelspoorzomerdromen