Aanbieding!

Pakket sugar flower cutters van Peggy Porschen

 56,00  50,00

Units Sold: 0


Ships From: Nederland

Door : Cake, Bake & Love
Artikelnummer: PakketPeggy Categorieën: ,

Schaf nu met korting het complete pakket uitstekers van Peggy Porschen aan om de mooie suikerbloemen op deze taart te kunnen maken! Deze uitsteker sets kosten samen normaal € 56,-, koop nu de totale set voor de speciale MjamTaart prijs van € 50,-!

In het pakket zitten de volgende uitstekers:

  1. Peony cutter van Peggy Porschen
  2. Cherry Blossom cutters van Peggy Porschen
  3. Sweat Pea uitstekers van Peggy Porschen

Beschrijving

Schaf nu met korting het complete pakket uitstekers van Peggy Porschen aan om de mooie suikerbloemen op deze taart te kunnen maken!

In het pakket zitten de volgende uitstekers:

  1. Peony cutter van Peggy Porschen
  2. Cherry Blossom cutters van Peggy Porschen
  3. Sweat Pea uitstekers van Peggy Porschen

Deze uitsteker sets kosten samen normaal € 56,-, koop nu de totale set voor de speciale MjamTaart prijs van € 50,-!

Toelichting uitsteker sets:

  1. Peony cutter van Peggy Porschen; De Peony (pioenroos) staat onder andere voor voorspoed en huwelijksgeluk. dus uitermate geschikt voor het gebruik op bruidstaarten. Set van drie uitstekers voor het maklen van een pioenroos: small. medium and large petal cutters. De uitstekers ontworpen door Peggy Porschen zijn gemaakt van stainless steel en zijn van hoogwaardige kwaliteit.
  2. Cherry Blossom cutters van Peggy Porschen; De Cherry Blossom uitsteker set is een van Peggy Porschens best verkochte sets. Met deze set maak je de mooiste Cherry Blossom bloemen (kersenbloesems). Afmetingen: 20 mm. 25 mm. 30 mm. De uitstekers ontworpen door Peggy Porschen zijn gemaakt van stainless steel en zijn van hoogwaardige kwaliteit.
  3. Sweat Pea uitstekers van Peggy Porschen; Maak indruk met een mooi suikerbloemen boeket van de Sweetpeas bloemen (lathyrus). Met deze set van vier uitstekers maak je een sweetpea: calyx cutter en drie petal cutters. Afmetingen: 10 mm x 10 mm. 14 mm x 11 mm. 25 mm x 25 mm. 28 mm x 35 mm. De uitstekers ontworpen door Peggy Porschen zijn gemaakt van stainless steel en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Met maar liefst 135 m2 winkelplezier dé grootste winkel in de omgeving Den Haag en omstreken voor taart, cupcake, cakepop en koekjes decoratiematerialen en ingrediënten. Jouw eigen taarten bakken en decoreren wordt een fluitje van een cent met de bakvormen, siliconen mallen, modelling tools en andere taartspullen van Cake, Bake & Love. Naast een winkel hebben wij ook een webshop: www.cakebakelove.nl/

0
rozentaart