MjamTaart 41- Wintereditie

 5,99

Uitverkocht

Laat je inspireren door de prachtige projecten en de overheerlijke recepten. Maak die perfecte macaron en ga aan de slag met airbrush. Soms lijkt het moeilijker dan het is. ‘Gewoon doen’ is ons advies. We weten zeker dat je verbaasd zult staan. En anders je visite wel!


Ships From: Nederland

Door Uitgeverij Scala
SKU: MJM201641 Categories: ,

Beschrijving

Nog een paar weken en 2016 is om. Een goed jaar met mooie edities en de MjamTaart Cake & Bake Experience. Een jaar waarin we weer veel recepten, taarten, cupcakes en koek met je hebben gedeeld. Een jaar waarin jij ons liet genieten van jouw baksels door ze te posten op social media. Blijven doen hoor, want we houden er van. Voor en door elkaar!

In de laatste MjamTaart van dit jaar vind je weer volop inspiratie. Naast de stap-voor-stap projecten natuurlijk ook recepten en lekker veel leesvoer. We spraken met Annemarie, de winnares van Heel Holland Bakt en Kirsten Beukering testte voor ons maar liefst 21 verschillende soorten fondant.

Met de edities van 2017 zijn we ook alweer volop bezig. In het voorjaar brengen we een 3D taarten special uit. Heb je (nog) geen abonnement inclusief de specials? Check het even bij onze abonnementenadministratie. Het omzetten is zo geregeld en je mist niks meer.

Maar eerst genieten van deze wintereditie. Laat je inspireren door de prachtige projecten en de overheerlijke recepten. Maak die perfecte macaron en ga aan de slag met airbrush. Soms lijkt het moeilijker dan het is. ‘Gewoon doen’ is ons advies. We weten zeker dat je verbaasd zult staan. En anders je visite wel!

Veel plezier en een heel fijne feestmaand!

Extra informatie

Gewicht 0.231 kg
Jaartal

Titel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MjamTaart 41- Wintereditie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shipping Details

Shipping from : Nederland

Within Nederland  1,64
Outside Nederland  2,47
Uitgeverij Scala
  • Aanbieding! Cover feesttaarten

    MjamTaart 40 – Feesttaarten special

     7,99  7,50