MjamTaart 35- Wintereditie

 5,99

Uitverkocht

Deze wintereditie van MjamTaart staat weer vol met mooie, lekkere, bijzondere en smaakvolle projecten voor taarten, cupcakes, koekjes en chocolade. Ook lees je een interview met Sarena, de winnares van Heel Holland Bakt 2015, en Yvette van Boven, auteur en foodstyliste, en natuurlijk de column van Menno de Koning.


Ships From: Nederland

Door Uitgeverij Scala
SKU: MJM201535 Categories: ,

Beschrijving

MjamTaart 35- Wintereditie

We stonden op de negende editie van Taart en Trends, battelde mee tijdens een bloedstollende finale van Cake Games en keken massaal naar de laatste aflevering van Heel Holland Bakt. Ook leerden honderden bezoekers van KreaDoe de fijne kneepjes van het decoreren in ons prachtige taart- en cupcake theater. En omdat we dat nog niet genoeg vonden, zijn we ook gestart met de voorbereidingen van een eigen evenement: de MjamTaart Cake & Bake Experience. Deze vindt plaats op 4 en 5 juni 2016 in de Broodfabriek te Rijkswijk!

Deze wintereditie van MjamTaart staat weer vol met mooie, lekkere, bijzondere en smaakvolle projecten voor taarten, cupcakes, koekjes en chocolade. Ook lees je een interview met Sarena, de winnares van Heel Holland Bakt 2015, en Yvette van Boven, auteur en foodstyliste. Natuurlijk lees je ook de column van Menno de Koning weer in deze uitgave.

Kortom, we waren, zijn en blijven lekker bezig. Want ook in 2016 staan er naast de vier reguliere edities, twee specials op onze agenda. In april nemen we je mee door de wereld in een special over taart uit alle landen en in oktober verschijnt onze feestdagen special. Hierin schotelen we je heerlijk gebak voor iedere gelegenheid voor. Genoeg te doen dus. En steeds weer met heel veel plezier door ons en voor jullie!

 

Extra informatie

Gewicht 0.231 kg
Jaartal

Titel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MjamTaart 35- Wintereditie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shipping Details

Shipping from : Nederland

Within Nederland  1,64
Outside Nederland  2,47
Uitgeverij Scala